20 Jun 2011

Workshopuri pe fotografie: Baia Mare – Dincolo de obiectiv!

0 Comment
Pasionat de fotografie?

Baia Mare - Dincolo de obiectiv!

În această vară, noi, Asociația „Voluntari pentru Viitor” (2V), vă propunem să vă alăturați nouă în cadrul proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”. Împreună vom participa la o serie de workshopuri centrate pe arta fotografică, vom fotografia cele mai interesante locuri din Baia Mare, urmând ca la încheierea proiectului să deschidem o expoziție la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”.

Proiectul nu se termină aici, deoarece intenționăm să dăruim ceva înapoi orașului. De aceea, produsul final va consta într-un număr de o sută de albume și calendare, care vor înfățișa municipiul așa cum îl vedem noi, tinerii.

Cum poți participa?

Simplu! Urcă 20 fotografii și un CV de tip Europass pe transfer.ro șitrimite-le la info@2ve.ro. Fotografiile să aibă latura de minimum 1500. Te vom contacta în maximum 24 de ore să-ți confirmăm primirea lor.

Workshopurile încep din 11 iulie 2011, având o durată de două săptămâni. Vom învăța multe despre arta fotografică și vom realiza o serie de ieșiri alocate activităților practice, în cadrul cărora vom fotografia tot ceea ce vom găsi inedit în și despre Baia Mare. Bineînțeles, vom avea timp și pentru relaxare. Majoritatea activităților se vor desfășura după-amiaza, ca să putem participa cât mai mulți tineri la acestea.

Înscrie-te cât mai repede, fiindcă ultima zi de înscrieri este 8 iulie! Toți cei care vor fi acceptați vor fi contactați în ziua următoare (9 iulie), numărul total de persoane admise fiind de douăzeci. Dacă dorești și alte informații, scrie-ne pe info@2ve.ro.

Proiectul „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” este finanțat de către Consiliul Local și Primăria Baia Mare, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, precum și de către Clubul Rotary Baia Mare 2005. Partenerii noștri sunt Rotaract Team Baia Mare, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” și Universitatea de Nord din Baia Mare.

[top]
Lasă un comentariu