01 Jul 2011

2V caută tineri pasionați de fotografie

0 Comment

Afișul de promovare al proiectului

Asociația „Voluntari pentru Viitor” (2V) a început înscrierile pentru workshopurile din cadrul proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, ce are în centru arta fotografică. Toți tinerii pasionați de fotografie, care vor să-și îmbunătățească cunoștiințele privind arta foto, să cunoască alți tineri cu aceleași pasiuni, sunt încurajați să se înscrie. Fotografiile realizate în cadrul evenimentului vor fi prezentate publicului larg atât printr-o expoziție, cât și un album care va oferi o imagine aparte a Municipiului Baia Mare.

Procedura de înscriere este una foarte simplă: cei ce doresc să se înscrie trebuie să trimită pe adresa organizației un CV și 20 de fotografii. În urma unei jurizări, cei mai buni 20 de tineri vor fi selectați să participe gratuit la această acțiune. Data limită pentru înscrieri este vineri, 9 iulie 2011, urmând ca activitățile să înceapă de săptămâna următoare. Aceste informații, precum și alte detalii pot fi găsite pe adresa noastră, 2ve.ro.

„Ideea proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” a pornit atât de la pasiunea membrilor 2V pentru arta fotografiei, cât şi din nevoia de un mediu de promovare atât turistic, cât și în relațiile naționale și internaționale pe care le are Municipiul Baia Mare”, afirmă Lucrețiu Pop, coordonatorul proiectului.

Această acțiune este sprijinită și finanțată de către Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare, Clubul Rotary Baia Mare 2005 și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș. „Frecvent avem vizite oficiale și de fiecare dată simțim lipsa materialelor de promovare care să le dăruim acestora. Cred că inițiativa acestor tineri va schimba lucrurile în bine și abia aștept să văd produsul finit”, declară Onoriu Raul Dan, Inspector Tineret în cadrul Primăriei Baia Mare.

Nu în ultimul rând, pentru sprijin, promovare și resurse umane îi avem ca parteneri pe Rotaract Team Baia Mare, Universitatea de Nord din Baia Mare, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

[top]
Lasă un comentariu