17 Aug 2011

Un an de activitate 2V

0 Comment

Asociația „Voluntari pentru Viitor” sărbătorește un an de la înființare

Asociația „Voluntari pentru Viitor” (2V) a împlinit în această săptămână un an de la constituirea legală. Momentul a fost marcat la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, odată cu vernisajul expoziției „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” – proiect la finalul căruia asociația va realiza un album foto cu orașul Baia Mare.

În data de 17 august 2010 a fost înființată 2V din dorința de a oferi ceva nou studenților și tinerilor orașului Baia Mare. Principalele proiecte ale 2V au fost relansarea publicației studențești Nord într-un format de actualitate; organizarea de 1 Iunie a manifestării KidsFest și, cel mai important proiect al asociației, „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”. Întreaga activitate 2V poate fi urmărită pe pagina de Facebook a asociației.

În urma înscrierilor efectuate în lunile iunie-iulie 2011, a celor două săptămâni intense dedicate workshopurilor și ieșirilor centrate pe fotografie și a unui volum impresionant de muncă  alocată sortării celor mai reușite fotografii (din cele peste 20.000), Asociația „Voluntari pentru Viitor” a vernisat expoziția participanților la proiectul menționat. Evenimentul a fost unul de succes, alături de asociație fiind partenerii, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Baia Mare, ai DJST Maramureș, ai BJPD, ai Clubului Rotary Baia Mare 2005, ai „Rotarat Team” Baia Mare, prieteni, rude, pasionați de fotografie și mulți alții.

Așadar, următoarea și ultima etapă în cadrul proiectului este realizarea albumului foto cu Municipiul Baia Mare; lansarea lui fiind propusă pentru sfârșitul lunii septembrie. Între timp, 2V îi invită pe cei interesați să viziteze expoziția, aceasta fiind deschisă la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” până marți, 23 august 2011.

[top]
Lasă un comentariu