Implică-te și tu!

Activitate 2V

În activitatea unei organizații nonguvernamentale (ONG) precum 2V, apar mereu oportunități de a concepe sau de a participa la proiecte din cele mai diverse. Dacă dorești să te implici și să susții acțiunile noastre, pe această pagină vei găsi câteva modalități, pe care le poți valorifica în funcție de posibilitățile tale.

Vino în echipa 2V!

Cea mai simplă metodă este de a ne oferi o parte din timpul tău pentru dezvoltarea de idei și proiecte. Vei avea astfel posibilitatea de a te implica direct în viața comunității locale, de a-ți implementa propriile idei. Totodată, vei avea ocazia să te dezvolți personal și profesional. Află mai multe despre ce înseamnă să fii un voluntar pentru viitor în 2V!

Ajută de acasă ;)

Pentru ca activitățile 2V să aibă rezultate cât mai bune, este nevoie ca informația să ajungă la cât mai multe persoane. Nu se știe niciodată când un prieten din colectivul tău ar putea beneficia de un proiect 2V sau ar fi interesat să se implice în activitatea organizației. De aceea, un banal „Like” poate face o diferență mare. Ne putem baza pe tine? Scrie-ne!

Resurse materiale, servicii

Această secțiune este adresată îndeosebi celor care pot sprijini organizația oferind resurse sau servicii în mod gratuit sau la un preț redus. Dacă poți oferi un spațiu, aparatură, consumabile, materiale de promovare (ex: tricouri, insigne etc.) sau orice altceva care ne-ar putea fi de folos, lasă-ne un mesaj!

Sprijin financiar

Cu toate că le-am lăsat la sfârșit, resursele financiare pot fi uneori cele mai importante. Însăși decizia de a implementa un proiect poate fi determinată de acestea. În toate proiectele 2V apar costuri (tipărituri, benzină, consumabile, plata serviciilor etc.), care ne pot limita într-o oarecare măsură. Mai mult decât atât, finanțarea pentru proiecte de o amploare mai mare se realizează numai pe baza unei cofinanțări din partea noastră, lucru care ne este aproape imposibil fără donații.

Așa că, dacă dorești să ne sprijini financiar sau ai un prieten care dispune de resurse în acest sens, recomandăm transferul bancar sau contactarea noastră directă.

Donațiile pot fi făcute în acest cont

Numele: Asociatia Voluntari pentru Viitor
Cod fiscal: 27323569
Banca: GarantiBank, Sucursala Baia Mare
Cont: RO72 UGBI 0000 3520 0277 1RON

 
 

Noi, voluntarii 2V, îți mulțumim și te asigurăm că toate fondurile sunt și vor fi folosite cu înțelepciune.